tietoa meistä

Historiamme

Jokaisella yrityksellä on jokin tarina. Tässä on meidän.

Yrityksemme voisiko sanoa käännekohta oli vuonna 2021 toteutunut yrityskauppa.

Yrityskaupan myötä Kurkolinen vanha omistaja pääsi ansaituille eläkepäivilleen ja uudet omistajat ottivat Kurkolinen vastaan uudella ja nuorekkaalla innolla Siitä alkoi yrityksen kehittäminen nykyaikaisemmaksi. Tämä kehitystyö jatkuu edelleen ja näinä aikoina sen on oltava jatkuvaa, jos haluaa pysyä ajassa mukana.

Tavoitteemme on olla nykyaikainen kuljetusyritys, joka tekee sen minkä lupaa ja pysyy lupaamissaan aikatauluissa ja muissa asioissa. 

Lukuja meistä

Numerot puhuvat puolestaan

Toimitusta
0 +
Asiakasta
0 +

Meidän arvot

Meidän arvojamme on luotettavuus, laatu ja nopeus, jotka ohjaavat yrityksemme toimintaa. Alla nämä tarkemmin selitettynä

Luotettavuus

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa palvelua. Meille luotettavuus merkitsee sitä, että kuljetamme sovitut tuotteet sovitussa aikataulussa ehjänä perille.

Laatu

Tehokas ajojärjestely, ammattitaitoiset kuljettajat sekä tinkimätön halu arvojemme toteuttamiseen mahdollistavat sen, että pystymme tarjoamaan huippulaadukasta palvelua juuri teille.

Nopeus

Meille on myös tärkeää, että toimintamme on nopeaa. Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopealla varoitusajalla ja ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Ota yhteyttä, niin saat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua

Scroll to Top
Call Now Button